Hua Hin

Hua Hin

Rett etter ankomst Suvarnabhumi lufthavn (flyplassen i Bangkok) fikk vi ordnet en minibuss med rikelig plass til 9 personer. Aircondition var der også.

Grei veg fra Bangkok til Hua Hin. Det tok i underkant av tre timer å kjøre. Kanskje verdt å spørre sjåføren om han kommer til å kjøre eller ”fly”. Vår sjåfør ”fløy” mer enn han kjørte.

For å gjøre det enkelt bestilte vi samme sjåfør til å hente oss og kjøre oss tilbake til Bangkok fem dager senere. Sjåføren insisterte på å få forhåndsbetalt returen, noe vi ikke gikk med på. Vi betalte han kun for avtalt beløp fra Bangkok til Hua Hin. Sjåføren kom og hentet oss presis på returen.

Overnatting

Vi bodde på My Way Hua Hin Music Hotel. Nedslitt hotell som lå lengre borte fra sentrum enn det som de selv reklamerte med. Ikke å anbefale. Ville ikke bodd der igjen.

Bilder fra  hotellets eget nettsted stemmer lite med virkeligheten. Det eneste positive med hotellet var at det ikke var andre gjester og vi hadde dermed et kjempestort badebasseng for oss selv.

Hua Hin Music Hotel May Way Thailand reisetips
Hua Hin Music Hotel May Way

HuaHin Safari & Adventure Park

blir gøy for ungen tenkte vi. Elefantshowet var koselig.

Hua Hin Safari Park - elefant show Thailand reisetips
Hua Hin Safari Park – elefant show

Krokodilleshowet var greit. Slangeshowet var ingen suksess da ungene og noen av de voksne hoppet ned fra tribunen og sprang ut da slangene kom til for nære.

Hua Hin Safari Park - slanges show Thailand reisetips
Hua Hin Safari Park – slanges show

I resepsjonen var det to tiger unger. Begge disse var merkelig sløve. Blir de dopet ned for å tillate turister å ta bilde sammen med de? Ok park men liker ikke tanken på at de kanskje doper ned tigerungene.

Hua Hin Safari Park Thailand reisetips
Hua Hin Safari Park

Blir fraktet til og fra hotellet med parkens egne busser.

Hua Hin Safari park Thailand reisetips
Hua Hin Safari park

Hua Hin Strand

Stranden var ikke som beskrevet i reklame brosjyrene. Skitten sand da det var flere meget skitne hester som gjorde sitt fornødne i sanden. Vannet var grumsete og havbunnen ekkel. Langt fra en hyggelig opplevelse. Tilbrakte noen timer på stranden. Herlig å gå derfra. Strendene i nærheten av Hua Hin strand var ikke noe bedre dessverre.

Royal Summer Palace

Mrigadayavan Seaside Palace – ligger et stykke nord for Hua Hin. En fin tur med tuk tuk. For å få lov til å komme inn på området hvor Royal Summer Palace ligger må en dekke til både skuldre og knær/legger. En kan låne et tøystykke til dette for et lite beløp. Artig å se hvordan de bygger slike palasser i denne delen av verden. Ok attraksjon unnagjort på under en time.

Royal Summer Palace thailand reisetips
Sommer palaset – tøy til å dekke seg til kan du leie på stedet

Marked

Cicada Marked er verdt et besøk. Fint gjennomført utendørs food court med mat av høy kvalitet. Et ganske stort utendørs maket med lokale håndverkere som selger sine produkter. Masse fint å kjøpe.

Masse god mat og hyggelig atmosfære
Masse god mat og hyggelig atmosfære

Hua Hin er ikke stedet for meg. Stedet har lite sjarm ei heller de store attraksjonene. Det er ingen restauranter som utmerket seg utenom Cicada Market. Kanskje jeg ikke har vært på de rette stedene?

Uansett, sammenlignet med mange andre steder i verden er ikke Hua Hin en plass jeg vil anbefale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.