Julen 2021 – Fra Orlando til Washington DC

OL i Tokyo og jul i Australia 2020 ble det dessverre ikke noe av. Nå krysser jeg fingrene for at vi i desember i år kan sette oss på flyet til USA igjen. Orlando er et av mine absolutte favoritt destinasjoner og nå har jeg ikke vært der siden 2016. I 1992 var jeg i Washington DC og ble den gangen fascinert av hvor rolig og grønt det var i denne byen i forhold til New York. Jeg er spent på å oppleve Washington DC igjen, så mange år siden forrige gang.

Reiseruten vil bli som følger:

Fly Stavanger – Orlando

Bil Orlando – Charleston

Bil Charleston – Myrtel Beach – Charlotte

Bil Charlotte – Washington DC

Fly Washington DC – Stavanger

Flybillettene er allerede bestilt og hotell i Washington DC er booket: https://www.hyatt.com/en-US/hotel/washington-dc/hyatt-regency-washington-on-capitol-hill/wasrw. Vi har brukt Hyatt Regency en rekke ganger i ulike byer i USA og er meget tilfreds med fasilitetene og standard. Jeg kan absolutt anbefale Hyatt Regency og da spesielt Club rom.

Reisetips nr 1: God planlegging er halve turen!