Eventyrlige Hunderfossen familiepark

Eventyrlig eventyrpark –  Hunderfossen

Hunderfossen må være en perfekt park for de som vanligvis synes at fornøyelsesparker fort blir både masete og stressende.

Kanskje er dette den mest behagelige parken jeg har vært i. Her er det så fint at en virkelig får følelsen av å være del av et eventyr.

Parkområdet ligger i flott harmoni med omgivelsene og det er nesten umulig å oppdage parken fra E6. Hunderfossen ligger nydelig plassert i åssiden ved Gudbrandsdalslågen like nord for Lillehammer.

Kanskje er dette norges peneste familiepark? En relativt liten men meget innholdsrik park, parken fremstår som meget veldholdt med mange flotte bygninger. En autentisk park med nesten helt fravær av plastikk.

Parken passer nok best for barn opp til 12 år. Selv koste jeg meg der hele dagen, men kanskje jeg er over gjennomsnittet interessert. Jeg hadde med meg to barn på 9 og 13 år. For 13-åringen var det kanskje litt begrenset med attraksjoner men mer enn nok for 9-åringen.

Gokart og Trollfallet var de som falt best i smak hos 13-åringen. Alle storkoste vi oss fra kl 11 – 18 en varm søndag i juli 2018.

Spredt rundt om i parken ligger flere innbydende spisesteder med varierte menyer og sunne alternativer. En meget varm søndag i fellesferien opplever vi liten kø og grei effektivitet på flere av spisestedene. Prisene er dessverre ganske stive på det meste av sunne alternativer.

På varme sommerdager er det herlig å kunne ta et lengre bad og kjøle seg ned. Bassengområdet er ikke større enn det bør være og er greit oversiktelig for foreldre.

Alle attraksjoner er inkuldert i inngangsbilletten med untak av klatreaktiviteten Høydeparken.

Ikke gå glipp av Eventyrforestillingen på Kongsgården. For noen kan dette være en kjærkommen pust i bakken.

Hunderfossen familiepark tillater snille hunder adgang. Noe som gjorde det mulig for oss og benytte oss av parken. Det var flere store og små hunder i parken og det virket som dette ikke var til sjenanse for noen .

Hunderfossen eventyrpark var mer enn jeg forventet og var en flott og positiv opplevelse som jeg varmt kan anbefale både til store og små.

En bør planlegge besøket i parken, les mer her: Planlegg dagen i parken

For å gjøre parkbesøket så hyggelig som mulig bør du: Unngå disse feilene når du besøker en stor fornøyelsespark

Hunderfossen er opprinnelig en ca. 7 meter høy foss i Gudbrandsdalslågen. Fossen ligger 15 km nord for Lillehammer og nordvest for Hunderfossen familiepark. I dag er Hunderfossen nok mest assosiert med familieparken.