Disney Springs

Rett av motorvei I 4 vest ligger innholdsrike Disney Springs, et stort utendørs shopping-, restaurant- og underholdningskompleks. Jeg har tidligere skrevet om Disney Springs som før het Downtown Disney. Forbausende mange som har vært i Orlando har ikke tatt seg tid til å besøke denne byen. Ja, det er i den senere tid blitt en stor by.

Vil anbefale alle som drar til Orlando om å legge minst en dag og en ettermiddag til Disney Springs!

Det er nydelig pyntet til jul i Disney Springs.

I Disney Springs er det en rekke butikker, de vanlige kjedebutikkene men også små nisjebutikker. Selvsagt er temaet Disney i mange av butikkene, uten at det mister sin sjarm av den grunn, heller motsatt.

Opptil flere innlegg har jeg laget her med dette bildet, ungene vokser og ja dette er fremdeles verdens største Disneybutikk.

Det er gratis parkering og gratis inngang til Disney Springs. I de siste årene har det blitt bygget flere store parkeringshus på begge sidene av Buena Vista drive. Det er stor parkeringskapasitet sammenlignet med bare noen få år tilbake. Og, byen har virkelig vokst seg enda større, finere og mer interresant.

I høysesongen bør du forhåndsbestille bord i de fleste restauranter da det blir fullt.

Ungene liker seg godt i Coca Cola butikken og å prøve mange ulike coca cola smaker på takrestauranten.

Utsikt fra taket på Coca Cola butikken.
Bildet er tatt fra taket på Coca Cola butikken, her ligger en koselig cafe.

I høysesongene er det blandt annet flere flotte utendørs konserter i Diseny Springs, utenfor World of Disney. Sjekk gjerne ut hvilke aktiviteter som er planlagt før du reiser hjemmefra slik at du får med deg disse flotte opplevelsene.

Julen er magisk i Disney Springs

Det er kort vei fra parkeringshusene og til Disney Springs. Det er heiser og rulletrapper de aller fleste stedene.

Det er et stort utvalg av restaranter, av høy kvalitet, som er åpne fra morgen til midnatt. Det kan være lurt å forhåndsbooke bord i de aller flestes restaurantene.

I desember måned er nissefar og nissemor tilgjengelig for fotografering rett ved World of Disney butikken.

World of Disney tilbyr prinsessepynting av jenter. Dette innebærer full spa, oppsett av hår, sminking, manikyr og oppdressing i ekte prinsessekjole. Husk å forhåndsbetille hos Disney Springs Princess makeover.

Vi må alltid innom Lego butikke som ligger midt i byen. Her kan du få kjøpt ferdig bygget lego.