Nylig gjennomført reise: Chicago, Indianapolis, Louisville, Nashville, Pensacola, New Orleans, Houston

 • Chicago
 • Indianapolis
 • Louisville
 • Nashville
 • Pensacola
 • New Orleans
 • Houston

3 kommentarer til “Nylig gjennomført reise: Chicago, Indianapolis, Louisville, Nashville, Pensacola, New Orleans, Houston”

 1. Hei

  Mye bra her. Var i chicago i feb i fjor. Skal du der må du besøke Willis tower. Helt utrolig utsikt. Pass på å besøke den når det ikke er tåke så for du maks ut av besøket. Må også besøke resturangen Weber ( som i grill utstyr)
  Det er en flott resturang med gode grillmenyer. Kjent plass

 2. Hei.
  Takk for tips om Kambodsja. Vi reiser dit med 2 ungdommer i sommer. Er nok litt som deg, hvor jeg liker å planlegge turene mine før avreise, men er også åpen for å være spontan. Min mann og meg var i Nashville under CMA festival juni-2015. Det er fantastisk opplevelse for musikkelskere. Vi leide et lite hus gjennom http://www.homeaway.com og bodde ca 10 minutt å gå fra sentrum. Helt perfekt for oss. Hvis du ikke bor på Gaylord Opryland Resort, er det verdt et besøk bare for å se på hotellområdet. Verdt å se/oppleve i Nashville er Bluebird cafe (husk å bestille bord på forhånd), Grand Ole Opry (anbefaler å få med show og omvisning), Ryman Auditorium (show), Belle Meade Plantasjen, Country Music Hall of Fame er en stor opplevelse, også er det kjekt å handle på Opry Mills. Det er enkelt å finne bussruter hvis du ikke leier bil. Man finner enkelt frem med bil også. Anbefaler også en tur til Memphis inkl Graceland når du først er i Tennessee.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.